Voorstellingen

Aan alle jongens die ik liefhad, 2020

Gebaseerd op Jenny Han's 'To All The Boys I've Loved Before.' Jaydens leven staat op zijn kop wanneer haar liefdesbrieven opeens verstuurd zijn. Een romantische komedie is het gevolg wanneer zij een relatie contract opstelt met Owen. Was dat wel een goed idee?

The Legend of Casanova, 2018

Casanova, de bekende vrouwen-verslinder van Venetië, wordt uit de stad verbannen als hij niet voor het Carnaval trouwt. Hij kiest een echtgenote, maar is toch minder blij met zijn keuze als hij verliefd wordt op de vrijdenkende Julia. Een komisch spektakel is het gevolg.

Notthingham, the next generation of Robin from the Hood, 2017

Het welbekende verhaal over Robin Hood, in een ander jasje. Een combinatie van de originele mythe, Disney, de verfilming van 2010 en de regisseur zorgen voor een bijzondere twist. Wie zegt dat Robin een man is geweest? Immers, Robin is ook een meisjesnaam...


Pride and Prejudice, 2016

Wanneer op het naburige landgoed een rijke heer komt te wonen zal mevrouw Bennet er alles aan doen om hem met een van haar dochters te zien trouwen. De man is niet alleen en brengt een nog rijkere, maar onuitstaanbare vriend mee. Het originele verhaal van Jane Austen.